دستور پخت پیاز بهاجیا برای دیوالی

در خانه نویسنده کتاب آشپزی پالاک پاتل، روزهای منتهی به دیوالی به تمیز کردن آشپزخانه و تهیه تنقلات و میتای یا شیرینی‌های متعدد برای تحویل به دوستان و خانواده برای جشنواره نورهای آسیای جنوبی می‌گذرد. مادرش، مالا پاتل، تنقلات منجمد مانند ماتیا را سرخ می‌کند تا سطل‌های بستنی غول‌پیکری را که از دانکین محل کارش می‌خرد، پر کند.

اما لذت واقعی در 12 نوامبر، اوج جشن های دیوالی، زمانی رخ می دهد که مهمانان از خانه خانم پاتل در حومه ای نزدیک فیلادلفیا بازدید می کنند و پیاز تازه سرخ شده بهاجیا می خورند. برای درست کردن آن‌ها به سه نفر نیاز است: یکی خمیر را با دست ورز می‌دهد و آن را در روغن داغ می‌ریزد، دیگری به نان‌های سرخ‌شده می‌پردازد، و خانم پاتل پیاز داغ را برای مهمان‌ها می‌برد و آنها آن‌ها را در چاتنی گشنیز فرو می‌برند. یا سس کچاپ



خانم پاتل با خوردن پای برای تعطیلات بزرگ شد. او گفت: «این همیشه استاندارد طلایی است. او دستور پخت پیاز بهاجیا را که در دوران کودکی اش در رایپور هند می خورد، در کتاب آشپزی جدیدش به نام «زندگی چاتنی: 100 دستور پخت آسان هندی الهام گرفته شده» گنجاند.

در طول جشنواره پنج روزه چراغ‌ها، مردم آسیای جنوبی در سراسر دیاسپورا با تزئین خانه‌های خود، دیدار با دوستان و خانواده و هدیه دادن جعبه‌های میتای یا تنقلات سرخ‌شده جشن می‌گیرند که می‌تواند برای هفته‌ها ادامه داشته باشد. مردم معمولا یک وعده غذایی بزرگ دیوالی را در شب میل می کنند.



مونیشا بهارادواج، نویسنده چندین کتاب آشپزی هندی، می‌گوید اسنک‌های تازه سرخ‌شده مانند پیاز بهاجیا در طول دیوالی در برخی از مناطق کشور، به ویژه در شمال، سرو می‌شود. اما در شهرهای دیگر، بورک معمولاً در فصل باران های موسمی در ماه ژوئن تهیه می شود و با چای ماسالا سرو می شود.

Bhajiya همچنین می تواند با نام های مختلف باشد. خانم بهارادواج گفت که فریترها را می توان باجی نیز نامید. غذاهایی که با کلم، سیب زمینی یا سبزیجات دیگر مانند مخلوط اسفناج و کشک درست شوند، پاکورا نامیده می شوند.

نیتا مهتا، نویسنده چندین کتاب آشپزی هندی، از جمله کتاب آشپزی دیوالی، گفت: سایر تنقلات سنتی عبارتند از شنکراپالی شیرین، الماسی شکل، سمبوسه و چاکری یا چاکلی مارپیچ، یک میان وعده ترد و خوش طعم که از آرد بیسان تهیه می شود. شام دیوالی معمولا با دال عدس سیاه و برنج شیرین با طعم زعفران سرو می شود.

به گفته خانم مهتا، در دهه گذشته، هندوها برخی مواد اولیه جهانی را برای تهیه غذاهای سنتی برای دیوالی ترکیب کرده اند. به عنوان مثال، برخی از شیرینی ها با شکلات سفید پوشیده شده اند. بسیاری از مردم اکنون جعبه های هدیه ای از شیرینی ها و تنقلات خریداری شده از فروشگاه ها را می دهند.

بسیاری از آمریکایی های سرخپوست در ایالات متحده سفارش های پذیرایی دیوالی را از طریق فیس بوک یا واتس اپ انجام می دهند. وارمینستر، پا. اورجا شوکلا بات حداقل از ماه اوت سفارشات پذیرایی را برای تنقلات و شام دریافت کرده است. مادرشوهرش داکشا بات به تهیه تنقلات کمک می کند، اما اورجا شوکلا بهات برای شام غذای هندی می پزد. این زوج انتظار دارند حداقل 20 مورد از جمله صدها سمبوسه و بیش از 20 پوند چاکری بسازند.

خانم بات با تماشای درست کردن این تنقلات توسط مادرش بزرگ شد، اما او گفت که بسیاری از تکنیک ها را از مادرشوهرش آموخته است.

او گفت: “دیوالی برای خانواده ها و دور هم جمع شدن است.” “این مثل یک چوب است.”

Gabriel Osborne

شیطان متعصب توییتر. حشره پرشور اینترنت. مبشر وب. ماون آبجو. پیشگام موسیقی.

پاربرگ سایت

تماس با ما